Bartumeu deixa la primera línia

bartumeu 1

Jaume Bartumeu assegura que la seva pausa en la primera línia política i el fet de no encapçalar la llista nacional de SDP a les properes eleccions és una demostració que la formació que lidera treballa en equip. Bartumeu, que ha assegurat a Ràdio Nacional que serà present a la campanya demanant el vot per a Víctor Naudi, s´ha mostrat obert a acords postelectorals que afavoreixin polítiques progressistes en la propera legislatura.

No encapçalar la llista nacional de SDP a les properes eleccions és una demostració que la formació que va crear fa dos anys treballa en equip. Així ha explicat Jaume Bartumeu la decisió de prendre´s una pausa de la primera línia política: “És la millor manera de demostrar que nosaltres fem política en equip, que som un equip i que estem en disposició de presentar una candidatura nacional i diverses candidatures al territori sense que es pugui continuar dient que és que el Jaume sempre vol estar davant. Doncs aquesta vegada el Jaume no ha demanat d’estar al davant”.

Bartumeu ha destacat la incorporació de gent nova a les llistes de SDP i el fet de fer públiques les candidatures abans que ningú. Ha assegurat que tots sumen i que estarà present a la campanya electora: “Faré campanya, estaré al costat del Víctor Naudi i dels altres candidats allà on creguin que he d’anar. I per tant, aquelles persones que a mi m’haurien fet confiança si anava de número 1 també els demano que em facin confiança anant de número 14. Perquè els dono la garantia que no m’estaré a casa”.

Bartumeu creu que DA podria perdre la majoria al Consell General si el projecte liberal està encapçalat per un candidat fort, com ara Josep Pintat, ja que perdrà una part del seu electorat anterior. Pel que fa a possibles acords postelectorals, estant oberts a dialogar: “amb segons quins plantejaments involucionistes no cal dir que no hi tenim res a fer i amb els altres estem en disposició de parlar amb tothom perquè nosaltre no tenim postures radicals ni tancades”. Bartumeu ha descartat presentar-se al desembre a les eleccions comunals ja que vol continuar fent política nacional, com ha fet fins ara.

1 comentari

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES