Bartumeu afirma que Antoni Martí menteix quan diu que el tabac no perilla amb l´acord d’associació amb la Unió Europea. També ha avançat que SDP no votarà a favor la congelació de les transferències als comuns previstes en el pressupost del 2017.
Jaume Bartumeu assegura que el cap de Govern no diu la veritat quan assegura que el tabac no perilla amb l´acord d´associació amb la Unió Europea i creu irresponsable fer aquestes afirmacions.

El president d´SDP ha insistit que Martí ha amagat informació durant molt temps. “Tant de bo tingués raó el senyor Martí, però em sembla que no la té. És més preocupant que això, ell sap que no està dient la veritat en aquesta qüestió”, critica, tot recordant que “diu que no perilla, fa quatre dies havia dit una altra cosa, havia dit que hi hauria un període transitori que potser aconseguiríem perquè havia parlat amb Juncker” i que “si sabem com funcionen les coses a Brussel·les sabem que els períodes transitoris són de cinc anys, més els dos de negociació, set anys”.

Bartumeu ha assegurat que el cas BPA ha estat l´excusa perfecta d´Antoni Martí per amagar que durant 4 anys no ha fet res. Ha avançat que els consellers d’SDP no donaran suport a la congelació de les transferències als comuns prevista en el pressupost del 2017. “El que nosaltres no farem en el que queda de legislatura és ajudar als tripijocs del senyor Martí en el seu electoralisme desenfrenat. Han passat quatre anys, no s’ha fet res, i ara sembla que de pressa i corrent té un calendari i ho vol tirar tot endavant. Ho ha de congelar, perquè si no, el seu ministre de Finances i la seva política pressupostària quedarà totalment desautoritzada”, creu.

Bartumeu ha destacat la incertesa pressupostària que s’esdevindrà el 2018 i 2019 davant els canvis en la banca i el tabac. Per aquest motiu ha demanat buscar un nou model econòmic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada