El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, considera que la baixa de Bibiana Rossa com a militant del Partit Socialdemòcrata ‘pot ser la primera però dissortadament no serà la darrera’, ja que ‘és la trista conseqüència de l’evolució que alguns han volgut imposar al nostre partit’. De la mateixa manera, el vicepresident del grup parlamentari, Gerard Barcia, també considera que ja fa temps que ‘molts venim anunciant que la línia que ha agafat el partit és errònia’, i que si ell no es planteja deixar el partit de manera imminent és per la seva condició de conseller general i la seva voluntat que el grup ‘pogués continuar com a tal, però amb el batalló de declaracions que han anat sorgint, veurem què es pot fer’.

Jaume Bartumeu ha explicat que per a ells la baixa de Bibiana Rossa no ha estat una sorpresa perquè ja els ho va comunicar durant la reunió d’aquest dissabte. Considera que la decisió és ‘la trista conseqüència pel fet que s’hagi volgut portar el debat intern del partit a fora i s’hagi volgut centrar en les persones’.

El president del grup parlamentari socialdemòcrata ha afegit que ‘hem arribat a un punt d’inflexió’ i creu que la baixa de Rossa ‘pot ser la primera però dissortadament no serà la última’. En tot cas, considera que és una llàstima que ‘allò que va ser un projecte portador d’una alternativa de futur per al país acabi malament’.

De la seva banda, el vicepresident del grup parlamentari socialdemòcrata, Gerard Barcia, ha dit que si no es planteja marxar del partit de manera imminent és perquè la seva situació és més complexa pel fet de ser un càrrec electe i estar dins del grup parlamentari. Barcia ha dit que el desitjable seria que el grup pogués continuar com a tal, però que intentaran veure el que es pot fer ‘perquè tot això arribi a bon port però cada vegada és més difícil’.

De fet, a dia d’avui no sap què acabaria passant amb el grup parlamentari si alguns consellers generals abandonessin el partit, perquè és una qüestió que encara no han estudiat, ni s’han plantejat ni individual ni col·lectivament.

Pel que fa a la possibilitat que van plantejar de poder crear una nova formació política, Barcia ha dit que això ha de ser fruit d’un debat aprofundit i una reflexió prudent i serena ‘que només podem fer amb el temps’.

1 comentari

  1. Bàrcia no et preocupis, mira la Riva i el Bardina. Els hi van posar els lliberals i ara diu que marxen. A Andorra ja hi estem acstumats als trasfugues

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada