Bartumeu assegura que l’intercanvi automàtic d’informació està endarrerint el CDI amb Espanya

batumeu 1

El president del grup mixt, Jaume Bartumeu, creu que l’intercanvi automàtic d’informació fiscal és el principal escull perquè Espanya i Andorra encara no hagin signat el conveni per evitar la doble imposició fiscal. Bartumeu ha informat, a més, que Antoni Martí li ha dit que el 8 de març no serà el dia en què es celebraran els comicis.

Jaume Bartumeu, president del grup mixt, ha assegurat que el conveni per evitar la doble imposició fiscal entre Espanya i Andorra s’hauria d’haver signat “en un viatge que va fer el ministre a Madrid fa 15 dies”. Considera que el problema podria ser que Espanya és més exigent en la qüestió de l’intercanvi automàtic d’informació fiscal.

Bartumeu també ha afirmat que des de Socialdemocràcia i Progrés treballaven amb la hipòtesi que els comicis serien el 8 de març, però que el cap de Govern li ha afirmat, personalment, que no seran en aquesta data.

El pressupost s’hauria de votar el 8 o el 15 de gener. Posteriorment, la intenció del cap de Govern és dissoldre el Consell General i convocar eleccions. Finalment, Bartumeu ha dit que, probablement, presentaran una esmena a la nova modificació de la llei de la carrera judicial. Segons el president del grup mixt, creuen que el nou text no és del tot ajustat a la Constitució.

TOTES LES NOTÍCIES