El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, ha declinat valorar aquest dimecres la intenció que té el sector pròxim a ell d’abandonar el Partit Socialdemòcrata, i ha assegurat que ell no ha dit mai que vulgui marxar del PS, refermant-se en les declaracions que va fer aquest dilluns en el marc d’una entrevista a RNA. Bartumeu ha dit que ‘si algú em vol preguntar si me’n vaig del PS, com que jo no ho he dit mai ni ho he ni pensat, no tinc perquè contestar-ho’, i seguidament ha assegurat que ‘ni nego ni afirmo’ les declaracions fetes per Gerard Barcia assegurant que s’estan plantejant de formar un altre partit.

Jaume Bartumeu, en declaracions fetes aquest dimecres després del jurament dels membres de l’INAF, s’ha limitat a recordar que dilluns ja va dir que ell no es presentaria com a candidat a l’Executiva ‘del meu partit’, i que li semblava que la formació estava dins d’una disjuntiva ‘entre anar-se fent petit o recuperar la centralitat’ sumant molta gent al projecte tal com va fer-se al 2009.

Preguntat sobre si té intenció d’abandonar el PS, Bartumeu ha assegurat que no té res a dir perquè no ho ha dit mai ni ho ha pensat. Tot i això, seguidament ha afirmat que ell ni nega ni confirma aquesta intenció.

Pel que fa a les declaracions del president suplent del grup parlamentari socialdemòcrata, Gerard Barcia, assegurant que un sector pròxim a ell s’està plantejant sortir del partit i formar-ne un altre, Bartumeu ha dit que ‘tothom és lliure de dir el que vulgui i sempre he dit que som un partit plural, però jo no he d’opinar sobre les opinions dels altres’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada