Bartomeu menysprea els culers andorrans

L’expresident no electe del FC Barcelona ha menyspreat, aquesta setmana, als culers d’Andorra no anunciant la seva visita en el primer dia de campanya electoral.

Val a dir que fins ara és l’únic dels candidats oficials, juntament amb Laporta, que no han contactat amb les penyes del Club a Andorra per comunicar la seva visita, pel que hem d’entendre que no li preocupen gens ni mica els sentiments ni les opinions dels barcelonistes del nostre país.

Sembla ser que per aquest senyor, només importa fer acte de presència, doncs aquí hi ha al voltant de 900 socis del Club, però res més, ens deixa sense veu perquè només vol el vot. És a dir, calla i vota’m.

És una llàstima que hagi actuat d’aquesta manera perquè, de les quatre opcions que tenim per votar, crec que tot i no ser la idònia seria un mal menor pel Barça, doncs hi ha persones força vàlides dins el seu equip, persones que han treballat bé pel Club i que han ajudat a fer-lo més gran i a posicionar-lo on avui el trobem.

Una altra cosa que no m’agrada d’en Bartomeu és que refusi els debats electorals. Tanta por té dels altres candidats? No tenim dret els socis, que som els qui haurem de votar el dia 18, a veure com i què responen tots els candidats a les preguntes dels altres, o a veure’ls en directe explicant les seves propostes? Per què s’amaga?

De fet, hi ha dos candidats als quals tinc molt clar que no votaré, els seus equips no em fan el pes i ells mateixos no m’agraden, i seria una decepció molt gran que sobretot un d’ells, l’egocèntric, tornés a ser president, però també seria molt perjudicial pel Barça i la seva imatge.

La elecció, el dia 18, no serà fàcil, doncs hem de pensar que tot i les diferències tots quatre surten del mateix lloc, han fet via junts i s’han separat per divergències que ves a saber si no acabarien polint per unir-se de nou.

El tàndem Rosell-Bartomeu també ha judicialitzat el Barça, en contra de la voluntat de la majoria de socis, i tot plegat només per enveges i revenges personals contra la persona d’en Laporta, el que em fa pensar que aquest, si guanyés les eleccions, podria fer el mateix per tornar-los la pilota. Ja n’hi ha prou! Resolgueu els vostres problemes personals a banda del Club i no a través d’ell.

Jo tinc molt clar que els comptes que en Xavier Sala i Martín va deixar eren ben clars i correctes, contra el que aquesta junta va voler fer creure, no en va és un dels millors economistes del món, i és una llàstima que no torni a la directiva del nostre Club.

De vegades penso, sí, sí, jo també faig aquestes coses de tant en quant…

Penso que per què no es podria fer una llista amb el bo i millor de cada sector per dirigir un club com el nostre, amb personatges extraordinaris a cada parcel·la com el propi Xavier Sala i Martín, o en Dídac Lee, per citar-ne només un parell i que a més ja han sigut directius del Club deixant la seva empremta.

I unes preguntes finals que deixaré enlaire, què té el Barça perquè tots en vulguin ser el President, jugant-se el seu propi patrimoni i invertint una milionada en la campanya? Quins beneficis obtenen si l’exercici del càrrec és gratuït?

L’article de la propera setmana serà després de les eleccions per intentar treure’n conclusions.

Bon cap de setmana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.