Arran de les últimes informacions aparegues a RTVA que anunciaven la separació de la centraleta de reserves de Vallnord, el president i l’encara vicepresident de la marca, David Baró i Josep Àngel Mortés, han assegurat que aquest nou moviment no respon a cap distanciament ni a un futur trencament de la marca. Els dos cònsols han explicat que aquest procés es va iniciar ara fa tres anys amb la intenció que les dues societats participants de Vallnord, Secnoa i EMAP, tinguessin més pes i que la marca comercial només fos això, una marca per vendre de cara al públic. “És potent i no hi ha cap intenció que la marca Vallnord desaparegui ni el forfet conjunt, almenys fins a data d’avui… no puc predir el futur”, ha sentenciat el cònsol major d’Ordino i encara vicepresident de Vallnord, Josep Àngel Mortés.

El cònsol major de la Massana i president de Vallnord, David Baró, ha estat més insistent i persuasiu i ha volgut deixar molt clar que la separació de les centraletes no suposarà cap trencament. “No hi ha hagut un distanciament i la separació és fruit de la planificació que es va fer fa tres anys i respon a una voluntat de cada societat d’oferir els seus productes a la vegada que mantenen els productes conjunts”, ha dit i ha volgut insistir que “Vallnord serà el que els dos socis volen que sigui sempre que aquest forfet conjunt ens continuï unint”.

Pel que fa a la separació de les centraletes han assegurat que aquest canvi es farà en breu, però que no suposarà cap canvi a nivell visual a la web de la marca i han apuntat, a preguntes del periodistes, que aquesta modificació no respon a l’entrada de Saetde dins de Secnoa sinó que ja estava planificada fa temps. Precisament en referència a l’entrada de Viladomat dins d’Ordino Arcalís, Mortés ha anunciat que properament es farà una reunió del consell d’administració de Secnoa per designar un nou president, que tot apunta que l’actual cònsol major no repetirà al càrrec després que la major part de les accions estan en mans privades de Saetde.

Després d’aquest procés de retorn dels poders a les societats fundadores i despullar de contingut intern la marca de Vallnord, només deixant-la com a marca comercial, tots dos cònsols han reconegut que ja només queda un petit nombre de personal a nivell de màrqueting, comunicació i una petita part de facturació que s’encarrega de repartir els diners recaptats dels forfets conjunts. Tota la resta de departaments ja estan desdoblats, un estadi que Baró ha volgut recordar que va ser l’inicial de quan es va crear la marca conjunta i que per això anualment se signa un contracte de mandat on s’estipula què destina cada societat a la marca Vallnord i què no. El cònsol ha insitit que la idea no ha estat mai integrar-ho tot en una sola societat, com per exemple Grandvalira.

L’auditoria ha parlat

Pel que fa al repartiment dels 38 mil euros procedents del forfet conjunt i que les dues societats no es posaven d’acord a l’hora de repartir-se els diners, finalment l’auditoria externa que van contractar ja s’ha pronunciat. “Hem acatat el que han dit”, han exposat els cònsols que només han indicat que hi havia “tres punts a debatre, dos han anat a favor d’un i l’altre restant a l’altre”, sense especificar quantitats ni societats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada