El cònsol major de la Massana i president d’EMAP –que es troba al Congres dels Poders Locals del Consell d’Europa en representació dels set comuns- assegura que “estem davant d’una agressió molt greu, que hauria pogut provocar conseqüències serioses per als equips de manteniment”. David Baró ha mostrat la seva perplexitat per aquest tipus d’atac inusitat en una estació d’esquí. “Tallar parcialment i de forma intencionada el cable portador de dos telecadires i un telesquí  és una acció totalment irresponsable, no només pels danys materials a l’estació sinó pel greu accident que hauria pogut comportar”.

Baró ha volgut agrair la feina de l’equip de manteniment de l’estació, que “gràcies als protocols de revisió establerts, ha detectat el sabotatge i ja està treballant per reparar els danys causats per tal de tenir-ho tot a punt a l’inici de la temporada”.

El cònsol ha remarcat que “l’estació de Pal Arinsal és pública i, per tant, del poble massanenc. Atacar l’estació és com atacar els interessos de tota la parròquia i del país. Des d’aquí el meu rebuig i condemna total, en nom del comú i del Consell d’Administracio d’EMAP i en nom propi”.

Baró assegura que confia plenament en les tasques d’investigació que està portant a terme el cos de policia. També fa una crida a la col·laboració ciutadana i demana que si algú ha vist algun moviment sospitós que n’informi directament a la policia.

1 comentari

  1. La gravetat d’aquet fet, crec espot enmarca con terrorisme, son miles les posibles consecuencies las que podrían comporta sino stiguesim al cau.
    Ya molta mala llet aquet mon, per Sort no tots son iguals.
    Perpetua irrevocable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada