baro-1

En el torn del grup parlamentari demòcrata, Ladislau Baró ha defensat la feina feta fins ara i la que queda per fer. Segons Baró, la legislatura no s’ha acabat i hi ha un full de ruta clar. El president del grup demòcrata ha assegurat que té dues fites, assegurar la sostenibilitat financera del sistema públic i del model institucional.

Ladislau Baró ha acusat els grups de l’oposició de fer una lectura esbiaixada del discurs d’Antoni Martí, de la feina feta fins ara i dels projectes de futur: “Felicito als grups de l’oposició perquè com a mínim després dels problemes que han tingut al llarg de la legislatura i de l’escissió que han patti avui han trobat un punt de feliç coincidència, han sigut capaços de convergir en el fatalisme, han fet una lectura esbiaxada i caricaturitzada”.

Baró ha demanat no patrimonialitzar els avenços en matèria internacional i ha encoratjat els parlamentaris a treballar per treure endavant la feina pendent, sense crear dilacions i maniobres innecessàries. Dirigint-se a l’oposició i directament a David Rios ha qüestionat “com pot deduir que el Govern i la majoria parlamentària ja no volen fer més feina, vostè ens iu que es va estar parlant d’eleccions com si la convocatòria fos immediata quan en realitat es va anunciar un paquet de mesures a fer durant el que queda de lsgislatura i algunes d’elles per projectar-se més endavant”.

Baró ha assenyalat que el seu grup vol aprovar en els mesos que queden la reforma dels complements de jubilació i l’anomenada ‘regla d’or’. Ha dit que els demòcrates tenen dues fites, assegurar la sostenibilitat de les finances públiques i del model institucional i el Coprincipat. Baró ha repassat totes les iniciatives legislatives aprovades o tramitades, incloses algunes proposades per l’oposició, com ara la del comerç i la modificació de l’ISI i ha defensat la seva conveniència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada