Ladislau Baró reconeix que l´aparició dels correus electrònics que podien comprometre Meritxell Mateu amb pràctiques lobbístiques li ha generat dubtes. Assegura que estava al corrent de la vinculació laboral de l´exconsellera amb BPA però que, aquesta relació no suposava cap incompatibilitat.

El president del grup parlamentari demòcrata, Ladislau Baró, afirma que coneixia la relació laboral de la ja exconsellera amb la Banca Privada d’Andorra i que no va informar d´aquest assumpte a la Comissió Permanent perquè el Reglament del Consell General no reflecteix cap incompatibilitat entre el sector públic i el privat. L´aparició dels correus electrònics el mateix dia de la dimissió de Mateu ha generat seriosos dubtes en Baró.

El president del grup taronja defensa, d´altra banda, al ministre Xavier Espot. Baró deixa clar que no tenia un ampli coneixement del tema, però creu que les explicacions del titular d´Afers Socials, Justícia i Interior, al voltant dels moviments bancaris fets en els seus comptes de BPA abans de la nota del FinCEN, són prou aclaridores.

Pel que fa a la compareixença del germans Cierco davant la comissió especial, Baró va reiterar que, si els màxims accionistes de BPA no contestaven la carta emesa per tal que escullin el 19 o el 26 com a data per a la seva presència, donarien per fet que no volen finalment donar explicacions a la comissió especial.

1 comentari

  1. Els “naranjitos” tambe huntats pel cierco, sort dels americans que van donar cop de puny a la taula, si no, la festa continuaria amb l’enriquiment del basurero mundial de porqueria, utilitzan el paraigues del nostre pais.

    Que això serveixi per fer neteja, sr. Marti menos viatjar a fer-se l’estupendo per aquests mons de deu i mes vijilar casa seva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada