Bare Nostrum s’emporta el primer premi de la Ruta de la tapa 2018

Finalment l’esdeveniment gastronòmic celebrat a Sant Julià de Lòria ha aconseguit vendre un total de 7.900 racions al llarg dels quatre dies que va durar la celebració de la Ruta de la tapa 2018.

Aquest dimecres a la tarda l’antiga casa comuna ha acollit l’entrega de premis per als participants, i se n’han repartit més d’un centenar, entre els quals cal destacar l’entrega d’un viatge a Nova York.

Pel que fa als reconeixements als establiments participants i a les tapes, el jurat ha decidit que la millor creació ha estat la de l’establiment Bare Nostrum i la seva fusió de sabors amb una croqueta, braves, bunyol de bacallà i gaspatxo.

En segona posició ha quedat el Bar Coto i el xarrup de foie amb coulis de mango i xips de ceba, seguit del Bar Valireta i el niu amb encenalls de foie i tòfona.

El primer ha rebut 900 euros, el segon 500 i el tercer 300. El premi del públic, valorat també amb 300 euros, ha estat pel Bar Muntanya i la tapa dedicada a les delícies d’Extremadura.

TOTES LES NOTÍCIES