Barcia apunta que DA hauria de mantenir la voluntat de deixar de banda la demagògia durant tot l’any

El vicepresident del grup parlamentari socialdemòcrata, Gerard Barcia, ha valorat, aquest dissabte el discurs pronunciat pel síndic general, Vicenç Mateu, amb motiu de la festivitat de Meritxell. Barcia ha assegurat que és un ‘discurs molt propi del dia’, però ha considerat que caldria mantenir la voluntat de deixar de banda la demagògia durant tot l’any, i no dir-ho només en els dies especials.

Segons el conseller de l’oposició, en el discurs del síndic general s’han detectat algunes al·lusions a la feina del Consell General, com deixar de banda la demagògia i posar-se a treballar. En aquest sentit Barcia opina que ‘està molt bé dir-ho, però si tingués continuïtat durant l’any, més que millor’. Considera que cal posar-se a treballar i que això és el que estan esperant dels demòcrates.

5 comentaris

 1. Ah, la France, vostè deu parlar de DSK Anne Sinclair amb Porsche Panamera i affaires d’hotel. Gran exemple

 2. Quant parla del “bartolo”, jo no se qui és; com tampoc se que és “socilisto” (ja és estrany que forum.ad no l’hagi censurat com a mi em fan). Vostè no ho té del tot entès això de la llibertat. Així, per vostè si algú té diners y sensibilitat social, Ha de repartir el seus diners?. Miris al partit socialista francès que està farcit de gent molt rica… Segons vostè l’afiliació política ve donada pel compte del banc….
  A DA (liberals) està ple de pobretons que es conformen amb una rialla i les engrunes que cauen del plat. En canvi al PS no hi poden estar adinerats, segon vostè clar….

 3. Mil, quan s’entra a parlar de les dues andorres, de l’ascensor social i totes les demes falacies de socilisto, com a minim has de guardar les aparences.
  Recordo unes paraules de l’amic bartolo en que parlava dels cotxes rutilants dels lliberals, doncs ja estem al cap del carrer.
  Socialistes de pa sucat amb oli

 4. El Sr. Tarrado pot passegar-se i tenir el/s vehicles que vulgui, doncs els ha pagat ell i no ha de donar explicacions a ningú crec jo. Endemés un pot ser socialdemòcrata y tenir patrimoni, una cosa no està renyida amb l’altra.

 5. Tarrado vols saber que es demagogic?
  Anar amb un Mercedes G500 i amb un Nissan GT-R i amb un BMW X6M
  Preu dels tres 300.000 eurillos amb cotxes i socialista de pa sucat amb oli
  apa fins la sega

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES