barça-kids

El programa ‘Barça Kids’ s’ha apropat novament aquesta setmana a l’Escola Albert Vives de la Seu. L’activitat itinerant de la Fundació FC Barcelona fomenta de manera permanent en els centres educatius valors positius vinculats a l’esport.

El director de l’Albert Vives, Isidor Alberich, es mostra satisfet de poder acollir novament aquesta activitat divulgativa que porta el segell del Barça. Cada any s’hi treballa un valor concret, que aquest any és el del respecte. Alhora, se centra les activitats en un esport i enguany s’ha triat l’handbol, un dels esports en què el club blaugrana obté més èxits any rere any.

Els organitzadors instal·len a l’escola un petit camp de futbol, en el qual els alumnes treballen els temes proposats i veuen un vídeo en què els mateixos jugadors del Barça els expliquen la importància d’aquests valors.

Segons explica Alberich, el programa sempre és molt ben rebut pels infants, independentment de quin sigui el seu equip preferit. Els participants són obsequiats amb una samarreta del programa Barça Kids.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada