Els Banders fan una xerrada als interns del Centre Penitenciari

El director del Cos de Banders, Miquel Rossell, i dos agents més del cos han visitat, aquest dilluns, el Centre Penitenciari de la Comella, per oferir una xerrada de presentació del cos als interns. Aquesta xerrada s’emmarca en el seguit de formacions i compareixences que es volen oferir al llarg del curs als presos.

Aquest dilluns s’ha celebrat aquesta xerrada adreçada a les internes del mòdul de dones, que ha suscitat l’interès de cinc internes que hi han participat. Durant la setmana els banders tornaran al Centre Penitenciari per oferir la mateixa xerrada als grups d’interns d’altres mòduls.

Durant l’estada, els banders han explicat en què consisteix la seva feina i han presentat la professió, però a més han aprofitat per formar els assistents sobre la flora i la fauna del país. A més, han pogut parlar de la pesca i la caça, i han mostrat la feina d’un dels gossos de rastre que treballen amb el Cos de Banders en la recerca d’animals caçats.

El director del Centre Penitenciari, Francesc Tarroch, ha agraït la col·laboració dels banders i ha destacat la importància que els interns rebin diferents formacions i puguin participar en activitats variades.

(Foto: SFGA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.