bpaBanco Madrid, entitat filial de Banca Privada d’Andorra, i Banco Mare Nostrum (BMN) han arribat a una aliança estratègica a llarg termini, per la qual Banco Madrid passarà a gestionar els fons d’inversió que es distribueixin en exclusiva a la xarxa comercial de Banco Mare Nostrum, entitat financera resultant de la unió de Caja Murcia, Caja Granada i Sa Nostra.

Des de BPA han assenyalat que l’operació s’integra dins d’un acord estratègic pel qual Banco Madrid passarà a integrar BMN Gestión de Activos, SGIIC, societat gestora d’institucions d’inversió col·lectiva de BMN, i a incorporar uns actius sota gestió inicials d’uns 500 milions d’euros. L’acord subscrit per les dues entitats està destinat també al desenvolupament conjunt de productes d’inversió per comercialitzar en les més de 900 oficines i entre els més de 3,6 milions de clients de Banco Mare Nostrum.

Després de l’acord, el grup espanyol se situa entre les quinze entitats més grans en el rànquing d’Inverco, pel que fa a volum d’actius sota gestió, entre ells, fons d’inversió i SICAV.