banco-madrid2Banco Madrid ha comunicat als prop de 270 treballadors que iniciarà un expedient de regulació d’ocupació, per la qual cosa perdran la feina. A més, els fons i sicavs estaran congelats fins al juliol. Els representants dels empleats de BPA diuen que a Andorra la situació és diferent ja que no existeixen els ERO.

Els administradors concursals de Banco Madrid han comunicat per escrit als empleats de l’entitat financera que inicien un expedient de regulació d’ocupació, com a conseqüència del procés de liquidació en què està immersa, i això suposarà que es quedaran sense feina. Ara, els treballadors hauran d’elegir els representants que negociïn com es du a terme. Els empleats van cobrar la darrera nòmina amb normalitat i van a treballar a les oficines regularment, però no tenen feina.

A més, els fons d’inversió i sicav de Banco Madrid no es podran tocar fins al juliol pels tràmits necessaris que ha de realitzar Cecabank, el nou dipositari. Es tracta de 1.800 milions que pertanyen a més de 14.000 clients.

Pel que fa a la situació laboral, els representants dels treballadors de l’empresa matriu, BPA, creuen que al Principat hi ha una situació diferent ja que el codi de relacions laborals no preveu l’expedient de regulació d’ocupació. Però han reiterat que si s’acaba liquidant el banc hi haurà conseqüències molt greus per a l’economia del país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada