banco-madridEls administradors concursals de Banco Madrid han demanat a BPA que retorni els 3,6 milions d’euros anticipats a Sol Meliá per ampliar la seva seu i afegir dues plantes a l’immoble, tal com ha publicat el diari ‘El Economista’. Banco Madrid ha fet aquesta petició sota avís de reclamar-ho al jutge si no s’atén la demanda per incorporar els fons a la massa concursal.

Segons recorda ‘El Economista’, la disputa té el seu origen el juliol del 2013 amb el projecte rubricat entre Banco Madrid i Meliá Hoteles pel qual l’entitat bancària contractava els seus serveis per ampliar la seva seu i afegir dues plantes a l’immoble, en el marc d’una obra pressupostada en uns nou milions d’euros. L’entitat va lliurar 3,63 milions d’euros com a avançament, quedant dos pagaments subjectes a l’aprovació final de determinats projectes urbanístics i l’atorgament de l’escriptura pública.

Els administradors de Banco Madrid han constatat que el propietari real de l’edifici és BPA, i per això els ha demanat que se subrogui i continuïn amb el projecte, o que en qualsevol cas retornin els fons invertits.

Text i foto: ANA

1 comentari

  1. I qui es BPA?, els Cierco? ay no¡, ja no¡¡ ….es el poble Andorrà que ho ha intervingut. Doncs apa, a trevellar per B.Madrid.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada