Banca Privada d’Andorra llança una oferta per adquirir el 100% d’Inversis Banco

Banca Privada d’Andorra (BPA), a través de la seva filial Banco de Madrid, ha llançat una oferta per adquirir el 100% d’Inversis Banco, segons ha aparegut publicat aquest divendres a Invertia.com. Tal com apunten en aquest portal, el preu de l’operació no ha transcendit però es parla de xifres que van des dels 20 als 120 milions d’euros. Des del grup andorrà han declinat fer declaracions, sense entrar a confirmar o desmentir la notícia.

Les fonts esmentades per Invertia.com apunten que l’operació comptaria amb l’aprovació de la majoria de l’accionariat tot i que encara quedaria una part minoritària per convèncer. De fet, segons la notícia d’Invertia, el conseller delegat d’Inversis ha comunicat al comitè d’empresa la situació i h assenyalat que tenen una setmana per respondre a l’oferta.

Fins ara, els rumors apuntaven que Bankia, amb el 38%, i Banc Sabadell, amb el 15%, eren els únics que havien manifestat la intenció de vendre’s la seva part d’Inversis. Però semblaria que l’oferta de BPA seria per adquirir la totalitat del grup.

De fet, aquesta no és la primera vegada que apareix la possible adquisició del grup Inversis per part d’una entitat andorrana. El passat mes de novembre, el portal de notícies espanyol Vozpopuli publicava un article en el que apuntava que Crèdit Andorrà i Andbank haurien contactat amb els accionistes d’Inversis Banco, Bankia i Banc de Sabadell, per comprar les seves participacions. Posteriorment, Andbank va emetre un comunicat desmentint aquesta notícia.

TOTES LES NOTÍCIES