Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Estareu molt sensibles amb les vostres amistats, veureu com us necessiten i voldreu estar a l’altura per donar-los un cop de mà. Això està bé sempre i quan no us agafeu les coses massa a la valenta o deixeu el vostre benestar endarrere per als demés. És bo ajudar sempre i quan es pugui i això no alteri el vostre camí personal ni professional.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

En el camp laboral les coses pinten força bé, és probable que trobeu la manera de fer ingressos de manera fàcil. Tot i així cal que estigueu concentrats en el que necessiteu i atents a les oportunitats. Aneu amb compte si conduïu, podeu tenir algun ensurt si no esteu al cas del que feu. Cal que descanseu i us agafeu les coses en calma.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

La bipolaritat que portareu en molts aspectes del dia a dia serà un problema per aclarir temes. Els dubtes i els moments d’incertesa us bloquejaran una mica. La solució o el remei està en parar i pensar abans de prendre decisions, analitzar bé el que teniu al davant i tirar pel dret quan ho veieu clar, els extrems atabalen massa.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Tindreu moltes ganes d’expressar el que sentiu i el que penseu, no us estranyi que us vingui una vena poètica i musical, on us sentiu molt còmodes i bé. Aprofiteu aquests moments per gaudir de la vida. Amb l’única cosa que us cal estar atents és en la feina, on us podeu trobar que algú us toqui una mica la moral amb coses absurdes.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Tindreu tendències a no veure-us bé amb res del que us poseu, però això no vol dir que res us quedi bé, sou vosaltres que no us mireu amb bons ulls. Si us passa això, agafeu roba que ja sabeu que sempre us ha quedat bé i no us mireu tant. Per altra banda cal que estigueu més pendents dels de casa que tenen ganes de compartir moments.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

La vostra facilitat de paraula us portarà a aconseguir el que busqueu. No deixeu de fer passos per tirar endavant i penseu que cada moviment és per avançar i fer bon camí. Ho tindreu millor en el camp econòmic i això us pot fer estar més tranquils. Tot i així no us oblideu d’estalviar i de controlar l’economia per estar millor.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

La necessitat d’estar estables i de tenir-ho tot a punt per demà, us donarà un punt de responsabilitat bastant destacat. És molt possible que per aquest motiu poseu ordres i lleis a les persones que us envolten. Mireu de no ser tan seriosos que la vida és per gaudir la. Tindreu molt bon rotllo amb la mare, seria bo que hi parléssiu.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Se us destacarà molt la família, hi hauran ganes d’estar amb ells i de tenir-hi més contacte. Si podeu, busqueu moments per gaudir de fomentar la relació. Per altra banda hi ha canvis positius a la feina, és fàcil que pugueu aconseguir el que teniu previst i que amb qui treballeu estigui content de la vostra feina. Poseu estar satisfets.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Aneu amb compte perquè teniu totes les de perdre en el camp de la parella, se us poden enfadar o us poden dir el que pensen molt de cop i us ho podeu agafar malament. Heu de mirar d’estar preparats i buscar la manera de suavitzar el tema amb bon rotllo i amb situacions divertides i entretingudes, les rialles són el millor sempre.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Sereu un perill pels amics perquè només tindreu ganes de fer animalades i de divertir-vos. Això està molt bé i és bo, sempre i quan no feu fer mal a ningú. També tindreu el guapo pujat i això us farà tenir èxit en el món sentimental, ja ho podeu aprofitar, si mes no per passar una bona estona en bona companyia i amb il·lusió.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Si us convé, cantareu clares les coses a qui us faci falta, ja està bé però de vegades no cal ser tan directes, és allò que diuen, la sinceritat fa perdre les amistats. També és important que vigileu en els desplaçaments, tingueu els ulls ben oberts a la carretera i no us encanteu mirant per aquí o per allà que podeu tenir un ensurt.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
Li donareu massa voltes al cap en temes sentimentals, és molt probable que hi hagi algú que us crida l’atenció i que no sabeu ben bé que sentiu. Aquesta mena de dubtes són de mal fer perquè et fan estar malament, però són coses que passen, mireu de no deixar-vos portar massa pel moment i penseu bé abans de fer-ne alguna.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada