badiaL’actual degà del Col·legi d’Advocats, Francesc Badia, torna a encapçalar l’única candidatura que s’ha presentat a la junta del col·legi, que s’ha de votar en l’assemblea ordinària que se celebrarà aquest dijous. En aquesta ocasió com a secretari es presenta el fins ara vocal Enric Giménez, en lloc de Sophie Bellocq que ocupava el càrrec fins ara. Com a tresorer repeteix Joan Monegal, i Jaume Ribert també repeteix com a vocal. A la candidatura s’hi incorporen Maitena Manciet, Cristina Blanquer i Anton Borrell com a vocals.

En l’assemblea ordinària que se celebrarà aquest dijous els advocats votaran la nova junta, que només ha rebut una candidatura, encapçalada novament pel mateix degà, Francesc Badia. De fet, Badia ja havia declarat a l’ANA que sí que tenia ganes de seguir com a degà perquè ‘m’agrada la feina i no representa cap perjudici’.

Presumiblement la candidatura presentada a la junta s’aprovarà amb un suport majoritari. Durant l’assemblea d’aquest dijous també s’aprovaran els comptes del col·legi, el pressupost per al 2014 i es debatrà sobre els honoraris que cobren els lletrats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada