AXA i Andbank Espanya signen una aliança per la distribució en exclusiva de productes de l’asseguradora

Axa Espanya i la plataforma tecnològica MyInvestor han arribat a un acord de distribució a llarg termini a través del qual distribuiran en exclusiva les assegurances del grup més gran d’assegurances de “no-vida” del món. MyInvestor comercialitzarà productes d’Axa España (llar, vida, salut, autos, entre altres) als seus clients digitals.

La plataforma ha seleccionat a Axa Espanya després d’un procés en el que ha conclòs que el grup assegurador francès, amb un negoci de 2.525 milions d’euros a Espanya, ofereix els productes més competitius per als seus clients.

Carlos Aso, conseller delegat d’Andbank Espanya confia en que “aquesta aliança té un compromís a llarg termini, estem convençuts que serà l’inici d’una relació molt fructífera entre les dues parts”. Destaca que “Axa, pel seu lideratge, dimensió i compromís social, és l’aliat perfecte per impulsar MyInvestor, un nou actor en el mercat financer que, tot i la seva joventut, està creixent a un ritme accelerat i té un gran potencial”.

Per la seva part, Olga Sánchez, consellera delegada d’Axa Espanya, ha destacat “que l’acord amb Andbank España consolida l’aposta d’Axa per la omnicanalitat apropant-nos a un negoci d’alt creixement”. “Andbank España és un soci ideal per Axa que ha demostrat que és possible trencar els models de negoci tradicionals, amb ofertes adaptades a les necessitats dels clients”. La filial espanyola d’Andbank ha obtingut un benefici consolidat sota normativa IFRS a 30 juny de 2019 de 5,5 M€, xifra que suposa un creixement del 37,2 % respecte als 4,01M€ de juny de 2018.

Aquest fet demostra la bona evolució de l’entitat i encara més si es compara amb la mitjana de la caiguda en beneficis d’entitats financeres espanyoles equivalents, que pel mateix període és d’un -20 %.

El banc espanyol tanca el primer semestre de 2019 amb un creixement en volum de negoci de 590 M€, fet que representa un augment del +6,2 %, situant-se en 10.141 M€.

Andbank fa 6 anys que s’instaurà a l’estat veí amb fitxa bancària espanyola, té més de 300 treballadors i s’ha consolidat en els darrers anys entre les nou primeres entitats del sector de banca privada. La filial espanyola d’Andbank ha obert enguany oficina a Santander i a Girona, i té 19 oficines pròpies i 110 agents financers Andbank.