activitats-encampEl  departament de Cultura del Comú d’Encamp ha presentat les activitats culturals del curs 2016-17 amb un ventall ben ampli d’ofertes per a tots els públics. Les inscripcions es podran formalitzar a partir del 12 de setembre al departament de Cultura i Afers Socials, situat al carrer de la Valireta número 2.

Els infants podran participar en diferents activitats culturals relacionades amb la música i aprendran a tocar la guitarra, el piano i el violí. L’oferta es completa amb els diferents estils de dansa, que van des d’iniciació a la dansa fins a dansa urbana o dansa espanyola, entre d’altres.

I, a més, s’ofereix la vessant més artística amb l’activitat de dibuix i pintura. Els infants començaran les activitats el pròxim 19 de setembre i s’allargaran fins al 16 de juny.

Pel que fa als adults, l’oferta és molt àmplia, inclou des de treballs manuals com el brodat, la punta de coixí, el patchwork, entre d’altres, fins a activitats de dansa com l’estil del hip-hop, la dansa espanyola i la dansa urbana. El ball en línia i la coral de Sant Miquel completen l’oferta d’activitats culturals per adults.

Per la gent gran de la parròquia també hi ha activitats, com els tallers de manualitats, els tallers de memòria, el taller de labors i costura, i el taller d’esports.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada