Avui dissabte 30 d’abril Vivand es converteix en Hawaii

Aquest dissabte 30 d’abril arriba la sisena edició de Vivand, aquest cop ambientada amb temàtica hawaina. Les accions dels comerciants i del Comú començaran a partir de les 10 fins a les 22h. Com és habitual, des del Comú s’han organitzat diverses activitats amb l’objectiu d’assegurar la circulació dels visitants per tota l’avinguda i perquè tothom tingui una bona experiència de compra a Escaldes-Engordany. D’aquesta manera, des de l’entrada del vial de la Unió fins a l’edifici d’Art al Roc, ens trobarem racons decorats amb temàtica hawaiana; des d’automòbils de surfistes, palmeres, photocalls, animacions, DJ’s, onades gegants o simuladors de surf.

Al Dia Vivand “Aloha” també comptarà amb dos punts d’informació força singulars situats a l’entrada de l’avinguda Carlemany pel vial de la Unió i a la plaça Coprínceps. A més en aquesta edició, torna l’animació a la zona de l’antic CIAM amb el Tiki Bar on hi haurà un Dj’s còctels i aperitiu per aquelles persones que vulguin relaxar-se.

SORTEIG D’UN VIATGE A HAWAII, BALI O FUERTEVENTURA PER A DUES PERSONES

Una de les novetats més importants d’aquesta edició i que va estretament 00vinculada amb la creació de l’Associació de Comerciants de l’Avinguda Carlemany i Travesseres és el sorteig. I és que en aquesta sisena edició se sortejaran tres viatges: a Hawaii, Bali i Fuerteventura per a dues persones∗.

Les persones que comprin o consumeixin per un valor de 25 euros als més de setanta negocis adherits a l’associació podran participar-hi. A la plaça Coprínceps es col·locarà una urna per dipositar les butlletes. En aquest sentit, recordar que el sorteig es farà el mateix dia 30 d’abril a les 22.15h a la plaça Coprínceps i és presencial. Els establiments adherits tindran una adhesiu distintiu al seu aparador.

 

Sorteig viatges: PRESENCIAL

Horari: 22.15 h

Lloc: Plaça Coprínceps

Característiques premis:

1r premi: 2 places destinació Hawaii, amb vols d’anada i tornada des de i fins a Barcelona, taxes d’aeroport, estància de 7 nits en hotel 3* superior, en habitació doble i en règim de allotjament i desdejuni.

2n premi: 2 places destinació Bali, amb vols d’anada i tornada des de i fins a Barcelona, taxes d’aeroport, estància de 7 nits en hotel 5* en habitació doble i en règim de allotjament i desdejuni.

3r premi: 2 places destinació Fuerteventura, amb vols d’anada i tornada des de i fins a Barcelona, taxes d’aeroport, estància de 4 nits en hotel / Apartaments 3*/4* en habitació doble i en règim d’allotjament.

Accions dinamització durant tot el dia! Consulta els horaris.

Repartiment collarets hawaiians:

Horaris: 11.30h, 12.30h, 17h, 18h, i 19h.

Lloc: entrada Vivand.

Dinamització d’actors:

Horaris: 11h a 13.30h, 16.30h i 20.30h.

Lloc: tota l’avinguda – itinerants.

Balls polinesis: grup “Ori Here”

Horaris: 11.30h (entrada Vivand), 13.30h (zona Molines – Onada), 17.30h (Part Alta), 18.30h (Viena) i 19.30h (pl. Coprínceps).

Lloc: tota l’avinguda – itinerants Passis de 25 minuts.

Actuacions Dj’s: 3 punts: entrada, zona Molines i plaça Coprínceps.

Horaris: d’11 a 14 h i de 16.30 a 20 h.

Mentre no hi hagi dj’s hi haurà ambientació musical temàtica surf.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.