Agenda setmanal de la parròquia d’Encamp del 15 al 22 de febrer

Divendres 15 i dissabte 16 de febrer.-

– Carnaval del Pas de la Casa: Aquest divendres comença el Carnaval al Pas de la Casa.

Divendres

– 19.30 hores: Desfilada pel poble amb la batucada Protons.

– 22 hores: Sopar de gala a la sala de festes del Pas de la Casa. Preu: 10 euros. A continuació, ball de nit amb el grup Virus i disco mòbil.

Dissabte

16 hores: Espectacle infantil Pedrol Perós a la sala de festes.

22 h – Ball de nit amb l’orquestra Privada a la sala de festes. Durant el ball es farà el concurs de disfresses. Acabarem la nit amb una disco mòbil.

Dimecres 20 de febrer.-

– Cicle “Llibres de pel·lícula” amb la projecció de “Blancanieves”: A la Biblioteca Comunal d’Encamp es projectarà dimecres a les 21 hores a la sala de la Valireta, la pel·lícula Blancanieves de Pablo Berger, una adaptació molt lliure del popular conte dels germans Grimm, ambientada als anys 20 al sud d’Espanya. L’activitat és gratuïta.

– Taller de Carnestoltes de màscares en ‘papercraft’: Manel Arroyo organitza un taller d’elaboració de màscares de Carnestoltes a la Biblioteca del Pas de la Casa de les 18 a les 20 hores. Les màscares es faran amb la tècnica del papercraft, construint figures tridimensionals amb diferents peces de paper retallades i enganxades amb cola. L’activitat és gratuïta.

 

Divendres 22 de febrer.-

– IV Concurs d’ous de Pasqua: Aquest divendres s’obre la convocatòria pel IV concurs d’Ous de Pasqua d’Encamp. El concurs està obert a tots els residents de la parròquia, el tema és lliure i els dissenys es poden presentar fins al 5 de març.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada