El Ministeri de Salut i Benestar ha tingut coneixement a través de l’agència francesa dels medicaments i productes sanitaris (ANSM), de dos avisos de seguretat de les cadires de bany i dutxa AQUATEC, distribuïdes per INVACARE, S.A.

Per a les cadires dels models Aquatec Ocean, Ocean Vip i Ocean E-Vip:
– L’accessori opcional respatller fix rígid (article 1555323) pot sortir de la fixació si l’usuari es recolza amb força a la part superior o inferior del respatller, fent saltar les pinces de fixació que el subjecten a la cadira.

Els usuaris que hagin adquirit aquest accessori cal que el deixin d’utilitzar i el reemplacin pel respatller que venia d’origen amb la cadira. L’empresa demana els distribuïdors que els comuniquin que han informat els usuaris per portar a terme aquesta acció.

Per a les cadires dels models Aquatec Ocean Vip, Ocean Vip XL i Ocean Dual Vip:
– Rics potencial de tombar endavant quan les rodes es posicionen cap enrere i l’usuari recolza el pes endavant o es recolza als reposapeus per aixecar-se.

L’empresa recomana muntar un accessori de suport (opcional, codi 1535936) a totes les cadires fabricades abans de l’abril del 2013. Per a les fabricades posteriorment, el manual d’instruccions detalla aquesta possibilitat.

Les dades de contacte que ha facilitat l’empresa són:
INVACARE Mr. Lahoussine Abelque – Responsable de qualitat
Fax. +0247626595
labelque@invacare.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada