El Ministeri de Salut i Benestar ha tingut coneixement a través de l’Agència Española de Medicamentos y Productos Sanitarios (AEMPS), d’un avís de seguretat referent als PULSIOXÍMETRES “PULSE OXYMETER” models FS10A i FS20A en els que figura com a fabricant l’empresa MEDI GMBH & CO KG porten un marcatge CE fals, pel que no tenen garanties de seguretat, eficàcia i qualitat, i no s’han d’adquirir ni utilitzar. Aquest marcatge va acompanyat del núm. 0123.

Aquest número 0123 correspon a la identificació de l’Organisme Notificat d’Alemanya TÜV SÜD PRODUCT SERVICE, el qual ha confirmat a les autoritats sanitàries d’Irlanda que mai ha emès un certificat de marcatge CE per a aquest producte  a l’empresa Medi GmbH & Co. KG.

Per la seva part, l’empresa Medi GmbH & Co. KG. també ha confirmat a les autoritats sanitàries d’Irlanda que mai ha venut ni fabricat els pulsioxímetres “Pulse Oxymeter, Modelos FS10A y FS20A”.

L’Agència Espanyola no té constància que aquest producte es comercialitzi a Espanya, però no pot descartar que es trobi de forma fraudulenta al mercat espanyol.

S’adverteix als professionals sanitaris i als usuaris dels riscos que suposa l’adquisició i ús de dit producte, ja que no té garanties de seguretat, eficàcia i qualitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada