cadiraEl Ministeri de Salut i Benestar ha tingut coneixement a través de l’Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) d’un avís de seguretat referent a les cadires de dutxa i wc Aquatec® Ocean VIP, de l’empresa Aquatec Operations GMBH, Alemanya.

Les cadires de dutxa i wc Aquatec® Ocean VIP estan dissenyades per a usuaris que requereixen un ajut en situacions específiques, entre altres dutxar-se. El fabricant ha identificat que alguns dels clips de tancament no resisteixen la força necessària degut a que el modelat per injecció no compleix les especificacions de disseny d’aquestes subjeccions.

L’AEMPS també informa que a data d’avui no s’ha registrat cap incidència relacionada amb aquest fet.

Les sèries afectades són: de la 14395471 a 14556826 per a Aquatec ® Ocean VIP, Ocean VIP XL, Ocean Dual VIP; i de la 12L04001901 a 13EO4002959 per a Ocean E-VIP.

Recomanacions per als establiments distribuïdors:

– Si ha venut o lliurat les cadires de dutxa i wc Aquatec® Ocean VIP afectades per aquesta mesura, intenti localitzar-los per poder efectuar el canvi del mascle dels clips de subjecció de les tires dels respatllers.

– Si disposa en el seu centre de cadires de dutxa i wc Aquatec® Ocean VIP afectades per aquesta mesura, no els lliuri a cap centre ni pacient fins que hagi efectuat el canvi dels clips mascle de les tires dels respatllers.

Recomanacions per als pacients i centres sanitaris:

– Si disposen de cadires de dutxa i wc Aquatec® Ocean VIP afectades per aquesta mesura contacti amb el centre que li va proporcionar perquè pugui fer el canvi dels clips mascle de les tires dels respatllers.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada