caminadorEl Ministeri de Salut i Benestar ha tingut coneixement, a través de l’Agència Nacional del Medicament i dels Productes de Salut francesa (l’ANSM), d’un avís de seguretat del Caminador Crocodile, de l’empresa R82 A/S.

Els caminadors Crocodile estan destinats a facilitar la mobilitat a les persones amb dificultats alhora de traslladar-se pel seu propi peu.

El motiu d’aquest avís de seguretat és que l’empresa ha detectat que el cargol es trenca entre el mànec i el bastidor del Caminador Crocodile 3, cosa que pot provocar que la maneta caigui i, en conseqüència, també els usuaris. Per solventar aquest incident s’estan enviant els cargols de 8.8 existents al mercat pels cargols endurits 12,9 originals perquè es puguin substituir.

Recomanacions per a les ortopèdies i els distribuidors:

· Cal verificar si en el seu estoc tenen caminadors Crocodile i, en cas afirmatiu procedir a canviar el cargol existent pel que rebrà. Per contactar amb R82 A/S pot fer-ho per correu electrònic: kar@R82.com o al tel. + 45 – 79685888.

· Si han venut caminadors Crocodile afectats per aquesta mesura correctora, s’han de posar en contacte amb els usuaris als quals van vendre el producte per informar-los que necessita una modificació.

Recomanacions per als centres sanitaris i per als usuaris de caminadors Crocodile:

· Si disposen d’un caminador Crocodile s’han de posar en contacte amb el distribuïdor del producte perquè els pugui substituir el cargol de 8.8 pel cargol endurit de 12,9.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada