insulinaEl Ministeri de Salut i Benestar ha tingut coneixement a través de l’Agencia Española de Medicaments i Productes sanitaris (AEMPS), d’un avís de seguretat referent a les Micro-Infusores ACCU-CHEK SPIRIT COMBO, de l’empresa Roche Diabetes Care.

L’empresa informa que les micro-infusores d’insulina poden veure afectat els seus ajustaments de data i hora degut a que el condensador que proporciona l’energia per guardar aquests ajustaments pot interrompre l’alimentació normalment per un canvi de bateria. Si això passés, s’ha de tornar a ajustar la data i hora correctes; de no fer-ho així, es produiria un desplaçament de la taula basal que podria dur a episodis d’hiperglucèmia o hipoglucèmia.

Recomanacions per als usuaris:

-En cas que es produeixi la incidència abans esmentada, cal que l’usuari ajusti o torni a programar la data i hora correctes en la micro-infusora. S’ha de comprovar que la data i l’hora estan ben ajustades després de canviar la bateria.

-En usuaris amb problemes de visió, pot ser particularment difícil detectar la pèrdua de data i hora.

-Es sol·licita als usuaris que experimentin qualsevol errada associada amb aquesta incidència que contactin amb el servei d’atenció al client de Accu-Chek trucant al telèfon 00 34 – 900 400 000

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada