glucometreEl Ministeri de Salut i Benestar ha tingut coneixement a través de l’Agence National de Sécurité du Médicament et des Produits de Santé de França (ANSM) que l’empresa Abbott Diabetes Care ha emès un avís de seguretat que afecta els glucòmetres FreeStyle Papillon Mini, FreeStyle Papillon i al mesurador en continu de glucosa Freestyle Navigator (versions 1.0 i 1.5).

Abbott Diabetes Care ha detectat que aquests aparells poden donar resultats d’hiperglicèmia (en el cas dels glucòmetres abans indicats) o glicèmia (en el cas del mesurador en continu) quan s’utilitzen amb els elèctrodes FreeStyle PAPILLON Easy . Els resultats erronis no detectats poden suposar un risc greu per a la salut de l’usuari.

Glucòmetre FreeStyle Papillon Mini Glucòmetre FreeStyle Papillon Mesurador de glucosa en continu FreeStyle Navigator (Versions 1.0 i 1.5)

A la vista d’aquests fets, es recomana als pacients que disposin d’aquests aparells que duguin a terme les actuacions següents:

Per als lectors de glicèmia:

• Deixeu de fer servir el lector que teniu i truqueu al servei d’atenció al Client Abbott Diabetes Care al 0800 10 11 56 o al 01 45 60 34 34. L’empresa us enviarà gratuïtament un nou lector de glicèmia FreeStyle Papillon Vision, que funciona amb els mateixos elèctrodes FreeStyle Papillon Easy. Mentre el rebeu, no deixeu de controlar la vostra glicèmia amb algun altre sistema de control.

• Quan rebeu el lector nou, desfeu-vos del lector anterior d’acord a les recomanacions locals en vigor.

Per al receptor FreeStyle Navigator (versió 1.0 i 1.5):

• Truqueu al servei d’atenció al Client Abbott Diabetes Care al 0800 10 11 56 o al 01 45 60 34 34. L’empresa us farà arribar uns elèctrodes nous FreeStyle Lite gratuïtament. És molt important que feu servir els elèctrodes que us tramet l’empresa, i no uns altres, per calibrar l’aparell o verificar la vostra glucèmia.

• Desfeu-vos dels elèctrodes descartats d’acord amb les recomanacions locals en vigor.

• Mentre rebeu els elèctrodes nous, feu servir un mètode alternatiu per comprovar la vostra glucèmia. Els elèctrodes FreeStyle Papillon Easy utilitzats amb un lector de glicèmia FreeStyle Papillon Vision donen resultats fiables.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada