David Aguilar participarà a la convenció anual de la NASA

La projecció internacional del jove David Aguilar, conegut com a Hand Solo és imparable. Dilluns serà als Estats Units participant en la convenció anual que organitza la NASA i on són presents les empreses més destacades en innovació tecnològica del món.

Hand Solo, sobrenom del jove andorrà David Aguilar, és un exemple de superació personal ja a nivell internacional. Cada cop més la seva presència és requerida a esdeveniments com ara el Let’s Go Festival de Brazil on davant de milers de persones va explicar la seva experiència i com va arribar a realitzar les pròtesis amb peces d’una coneguda marca de joguines. La televisió brasilera li va dedicar un reportatge explicant la seva història.

El passat agost David Aguilar va complir un dels seus somnis de petit i va entrar a la història del llibre Guinness dels Rècords. Demà n’acomplirà un altre fent un tour VIP per les intal·lacions de la NASA que l’ha convidat a participar en el Cross Industry Innovation, on firmes punteres i personalitats del món de la tecnologia es troben per acostar experiències, i generar sinergies.

Recordem que durant aquests últims mesos Imminent Produccions ha gravat el documental ”Mr. Hand Solo” que ara mateix es troba en els últims passos d’edició i postproducció. Aquest mostrarà diferents aspectes de la seva vida des de la infància, l’escola, els amics i l’entorn familiar.

TOTES LES NOTÍCIES