Avenç de fons de 86.465 € per a la passarel·la entre la plaça del Poble i el carrer de la Vall

El Consell de Ministres ha aprovat avui el decret que autoritza un avenç de fons per un import total de 86.465 euros, destinat a finançar la redacció del projecte i la direcció d’obra de la passarel•la que s’ha de construir per connectar l’entorn del nou edifici del Consell General amb la plaça del Poble i que crearà una nova via de comunicació per a vianants amb el barri antic de la capital.

La realització d’aquesta obra respon al compromís adquirit pel Govern mitjançant el conveni signat el 17 de febrer del 2010 entre el Consell General, el Govern i el Comú d’Andorra la Vella d’assumir-ne íntegrament les despeses de construcció. Al novembre de 2012, el Govern va adjudicar la Redacció del projecte i la direcció d’obra de la passarel·la a l’empresa d’enginyeria Suport amb una despesa inicialment autoritzada de 39.624 euros destinada a iniciar el desenvolupament del projecte. L’elaboració del projecte amb el disseny que ha estat acceptat, comporta ampliar en 86.465 euros la despesa inicialment autoritzada (58.250 euros com a honoraris de redacció del projecte i 28.215 euros com a honoraris de direcció de les obres).

L’import d’aquests honoraris respon a diversos factors, com són la complexitat estructural, l’especificitat tècnica de la infraestructura, i les mesures de seguretat especials que s’hauran d’adoptar durant les obres de construcció de la mateixa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.