Avantatges i característiques dels sòls de microciment

Microciment
Microciment (exclusivefinisheswa)

Les tendències decoratives són innovadores i avancen barrejant bellesa i funcionalitat. Dins d’aquests nous materials que ara s’utilitzen hi ha el microciment, utilitzat comunament com a revestiment de sòls interiors, i que suposa un pas endavant en la creació d’espais de qualitat, durables i bells.

És un material continu, que s’instal·la en una única peça, sense unions, i això permet crear un sòl que no té fugues, que no dona pas a la humitat o filtracions. El sòl es manté inalterable davant canvis de temperatura, humitat o moviments tectònics.

Personalitzar el microciment per a utilitzar-lo com a revestiment de sòls és tan senzill com agregar els pigments dels colors desitjats abans del seu buidatge en l’espai final. En l’actualitat la majoria dels sòls de microciment es poden variar en acabats i tonalitats.

Hi ha un detall que gairebé mai s’esmenta sobre els sòls realitzats amb microciment, i és el detall de la netedat. A més, és un material que amb prou feina sofreix desgast.

Pel que fa al preu, els sòls de microciment tenen preus amb un rang bastant ampli, perquè a més del material i el seu tractament cal comptar la mà d’obra, el trasllat i altres costos indirectes.

La relació entre preu i qualitat obtinguda acaba per convertir-lo en un dels millors materials per a incorporar a una casa, nau industrial o edifici d’oficines, i aquí rau la popularitat que ha assolit aquest material.

Per Tot Sant Cugat
Font: Decoracionyjardines.com

TOTES LES NOTÍCIES