Avantatges dels entresolats

Aprofitar un espai alt o entresolat i fer-lo habitable, o aixecar un sostre pla amb poc pendent, afegeix metres als ambients. El nou espai es pot convertir en un dormitori extra, en una habitació de jocs o en un lloc d’estudi.

Quan us estigueu fent una casa, demaneu al constructor que us faci el sostre a dues aigües i amb un pendent més gran de 45 graus per crear un entresolat que es pugui integrar a la casa com un ambient més. El millor és que l’arquitecte en el projecte ja inclogui la construcció de l’entresolat. Són solucions que permeten canviar i fer més gran una casa sense necessitat de canviar de casa o de fer grans reformes.

Els entresolats tenen grans avantatges: es tracta d’un espai on, gràcies a les finestres i als sistemes tubulars, entra molta llum natural; té bones vistes; és un lloc diferent, perquè les parets són inclinades, no verticals; ja que es tracta d’un sostre amb pendent, l’aigua de la pluja llisca cap a la cornisa i no s’estanca a la superfície, la qual cosa evita goteres i filtracions; les finestres del sostre ajuden a fer que la calor s’escapi i no es concentri a la coberta, així l’entresolat i la resta de la casa queden ventilats.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.