Avancen a bon ritme les obres de construcció del supermercat Mercadona a la Seu

mercadona

Les obres de construcció del supermercat Mercadona a la Seu d’Urgell avancen a bon ritme, des que van iniciar-se el novembre passat. L’objectiu és que la nova superfície comercial, situada a l’entrada nord de la capital urgellenca, estigui enllestida abans de l’estiu.

La intervenció està suposant també una important remodelació urbanística, amb la construcció de nous vials i de dues rotondes, una a la cruïlla de les avingudes del Salòria i del Valira, i l’altra a l’avinguda de les Valls del Valira, en l’accés cap al Serrat de la Capella. D’altra banda, el consistori disposarà d’un nou espai per a equipaments, que  es destinarà inicialment a places d’aparcament.

Paral·lelament, Mercadona segueix amb el procés de selecció de personal, en què per a 40 places s’han presentat gairebé 400 sol.licituds. L’Ajuntament de la Seu d’Urgell indica que una de les condicions que es va pactar amb l’empresa és que els llocs de treball es cobririen amb gent del territori.

(Text i foto: RàdioSeu)

8 comentaris

  1. Què hi ha de bo per a Andorra que obri un Mercadona a la Seu?

    1. David Arrabal, tens molta rao, en aquest país es compra molt car i la majoria de les vega des de la pitjor qualitat , en tots els supermercats d’Andorra!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.