Avancem “reclama els 210 pisos a preu assequible promesos a Encamp”

Josep Lluís Agudo i al seu costat Marta Pujol (PS - Avancem)
Josep Lluís Agudo i al seu costat Marta Pujol (PS – Avancem)

Els consellers comunals d’Avancem (PS + Independents) al Comú d’Encamp, Marta Pujol i Josep Lluís Agudo, han votat, aquest dijous, a favor del conveni entre el Govern i la corporació encampadana per a posar a disposició unitats immobiliàries de pisos socials al Pas de la Casa com a habitatges a preus assequibles. Durant la sessió de Comú d’avui, Pujol i Agudo han celebrat la mesura, però han recordat que les 15 llars previstes i les 20 que es remodelaran de l’hotel Hermus “estan molt lluny” dels 210 pisos a preus assequibles que “la cònsol havia anunciat que teníem durant la campanya electoral”. Així mateix, Avancem també ha proposat destinar un percentatge de cada promoció de nova construcció a habitatge de preu assequible.

Els consellers de comú socialdemòcrates també s’han mostrat favorables a la convocatòria del concurs per a adjudicar les obres de remodelació del nucli tradicional de les Bons, el qual té un “valor urbanístic i patrimonial que s’ha de preservar”. També han apuntat que el projecte arquitectònic és “molt encertat”, però que queda pendent la remodelació de l’avinguda Joan Martí des de la rotonda del Prat de Genil fins a Prada de Moles, una obra que per a Avancem s’hauria d’haver prioritzat. “És urgent per a reactivar una zona que aplega molts veïns i una activitat comercial nombrosa”.

També han fet preguntes sobre el problema de la seguretat al Pas de la Casa i les inversions derivades de la nova concessió a Saetde.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

TOTES LES NOTÍCIES