Autoestima alta

Tenir autoestima és molt important. Un ha de sentir-se bé i si és possible orgullós de si mateix. Tenir l’autoestima alta és a més molt favorable per a nosaltres mateixos com a persones. Això sí, deixem clar que una cosa és tenir-se en autoestima alta i una altra molt diferent és ser prepotent que aquest seria un altre tema. Ja fa bastant en un altre article vaig parlar de la importància de l’autoestima per això avui em centraré en com aconseguir tenir una bona autoestima. Per superficial que pugui semblar la nostra imatge és important.

No em refereixo als cànons de bellesa estàndards. Em refereixo al fet que un mateix ha de sentir-se guapo. Cada matí ens mirem al mirall per pentinar-nos, ens veiem a les fotos dels dispositius mòbils, tablets, xarxes socials etc. etc. Sense arribar-nos a obsessionar hauríem cuidar la nostra imatge. Recordar algun instant en què us heu sentit guapos, ja sigui en sortir del perruquer, al comprar-te una peça de roba especial. Segur que cada un de vosaltres teniu un record d’un moment en què us heu agradat.

Recordeu com us sentíeu. És aquest un moment d’autoestima alta. Sentir així és important, et sents fort, et sents capaç de tot, i amb aquest sentiment pots abordar qualsevol cosa que et proposis. Accepta’t, tracta’t amb afecte, perdona’t, posa’t metes realistes.

TOTES LES NOTÍCIES