Autobús gratuït per anar al cementiri de la Seu el dia de Tots Sants

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell posarà novament per al pròxim dijous 1 de novembre, festivitat de Tots Sants, un servei d’autobús gratuït per arribar fins al cementiri municipal. L’autobús funcionarà durant tot el dia de les deu del matí a les dues del migdia i de les quatre a les sis de la tarda.

L’objectiu d’aquest servei de transport pel dia de Tots Sants respon a facilitar el desplaçament fins al cementiri municipal a totes aquelles persones que no disposen de vehicle, així com també per a persones grans o ciutadans amb dificultats de mobilitat.

Aquest autobús tindrà parades a la rotonda de Bisbes Prínceps, al carrer Comtat d’Urgell amb plaça de Joan Sansa, a la plaça de Mossèn Pere Pujol, al carrer Bisbe Iglesias Navarri (pavellons militars) i a la plaça Catalunya.

Pel que fa al recinte del propi cementiri, durant aquests dies hi haurà operaris de suport que es trobaran a disposició de totes aquelles persones que el visitin. El cementiri municipal restarà obert de les vuit del matí fins a les set del vespre.