Autobús gratuït a la Seu per a anar al cementiri per Tots Sants

Cartell anunciant la gratuïtat de l'autobús, a la Seu, per Tots Sants (Aj. la Seu)
Cartell anunciant la gratuïtat de l’autobús, a la Seu, per Tots Sants (Aj. la Seu)

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell posarà a disposició de la ciutadania un servei d’autobús gratuït per a desplaçar-se fins al cementiri municipal el pròxim dimecres 1 de novembre, festivitat de Tots Sants. L’autobús funcionarà durant tot aquest dia, de deu del matí a dues del migdia i de les quatre a les sis de la tarda.

Amb aquest servei de transport per al dia de Tots Sants, l’Ajuntament urgellenc pretén facilitar el desplaçament fins al cementiri municipal a totes aquelles persones que no disposen de vehicle, així com també per a persones grans i persones amb dificultats de mobilitat.  

L’autobús tindrà parades a la rotonda de Bisbes Prínceps (Plaça Europa), al carrer Comtat d’Urgell (Plaça Lleteries), a la plaça de Mossèn Pere Pujol, al carrer Bisbe Iglesias Navarri (pavellons militars) i a la plaça Catalunya (davant gestoria).Horaris dels cementiris de la Seu i Castellciutat

Des del dimecres 25 d’octubre i fins el pròxim dimecres 1 de novembre, el cementiri urgellenc compta amb personal de suport que es troba a disposició de totes aquelles persones que el visitin de les 8 fins a les 13:30 i de les 16 a les 18 hores.

Val a  dir, però, que l’horari d’obertura del cementiri de la Seu d’Urgell és de 8 a les 22 hores, tots els dies de la setmana.

Pel que fa al cementeri de Castellciutat estarà obert de 9 a 18 hores.

TOTES LES NOTÍCIES