Autea estrena un nou web

Imatge de la pàgina d'inici del web d'Autea
Imatge de la pàgina d’inici del web d’Autea.

L’Associació d’afectats d’autisme d’Andorra ha presentat la seva nova pàgina web www.autea.org. Un nou canal per oferir informació del trastorn de l’espectre de l’autisme a la societat i que vol donar servei especialment a les persones amb TEA i a les seves famílies. Un nou web que, a més de presentar l’associació i informar de les activitats que desenvolupa, inclou informació del trastorn, així com dels recursos i serveis que Andorra ofereix a les persones amb TEA i famílies.

La presidenta d’AUTEA, Inés Martí, ha destacat de la nova pàgina web d’una banda “la presència rellevant que té la Convenció relativa als drets de les persones amb discapacitat” i d’altra, “l’objectiu amb el que s’ha treballat per que sigui una eina que faciliti a les famílies la recerca d’informació dels serveis i professionals especialitzats en TEA que tenim a Andorra”. Així, en l’apartat de suport a les famílies, es troba enllaçada la informació dels programes i professionals del Servei de Salut Mental del SAAS , dels diferents programes que ofereix el Ministeri d’Afers Socials i dels sistemes educatius que coexisteixen al Principat.

Martí ha agraït, en nom de l’associació l’excel·lent treball realitzat pel Dani i l’Agnès, de l’empresa Giraweb, “ja que el nou web reflexa molt bé el que és AUTEA, i transmet els seus valors i els objectius que perseguim”. Igualment ha ressaltat que “l’estructura, el disseny i la facilitat de navegació, fàcil i intuïtiva, s’adapten perfectament a dispositius mòbils”. Un altre aspecte que ha ressaltat la presidenta d’AUTEA ha estat el treball totalment desinteressat de l’empresa Giraweb , “als que hi volem agrair en uns moments, com els que estem vivint, molt difícils per a tothom”.

Per finalitzar, la presidenta d’AUTEA ha explicat que “llancem aquesta eina de comunicació que ens mancava i que era un dels compromisos de l’actual Junta directiva; però som conscients que s’haurà de dotar de més continguts i d’actualitzacions constants per que sigui una ena útil i de referencia per a totes aquelles persones que tenen interès en el trastorn; en l’associació; per fer voluntariat amb nosaltres; col·laborar, o bé per adreçar-nos consultes o suggeriments”.

TOTES LES NOTÍCIES