Durant el 2017 l’Oficina de Turisme d’Andorra la Vella,  gestionada conjuntament per Andorra Turisme i el Comú d’Andorra la Vella, ha rebut 186.052 visites, un 10,5 % més respecte el 2016.

El creixement ha estat regular al llarg de gairebé tots el mesos. Comparativament, l’increment més important s’ha donat al mes d’abril amb un augment d’un 156,8%, motivat sobretot per la Setmana Santa. També cal remarcar un creixement al setembre d´un 16,1% i al novembre d´un 34,5%.

L´interès dels visitants s’ha centrat sobretot en consultes sobre l’oferta de benestar, el parc d’activitats Naturlandia, el Palau de Gel i les excursions a la muntanya.

Tot i així, les demandes dels visitants han anat variant segons el període. Al primer trimestre del 2017 els temes principals de les demandes han estat relacionats amb l’oferta d’hivern a les pistes i les activitats de neu.

A la primavera, els turistes s’han interessat més per les activitats esportives i de muntanya, a més de l’espectacle ‘Scalada Stelar’ del Cirque du Soleil i el Bus Turístic.

A l’estiu les demandes s’han centrat més en turisme actiu, el Bus Turístic i d’altres activitats culturals com el descobriment del romànic i les visites guiades per la parròquia d’Andorra la Vella.

Durant el mes de desembre i les vacances de Nadal l’afluència de visitants també s’ha incrementat un 5% . En aquest període s’ha observat un augment de les visites de famílies amb consultes referents a les activitats infantils en aquestes dates, com els diferents mercats de Nadal del país, el Poblet de Nadal de la capital, els espectacles al carrer o el Pessebre de Canillo. També, s’han interessat en l’oferta de cultura, en concret els museus i els monuments, a més de l’oferta d’hivern a les pistes.

L’Oficina de Turisme ha obert aquest any durant 361 dies, assegurant així una atenció continuada al llarg de tot l’any als visitants d’Andorra la Vella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada