xarxes

Potser és el període de vacances o potser han estat els últims temps. La veritat és que recentment han arribat notícies escabroses que relacionen mort amb les NNTT. El cas més sonat va ser el d’una parella polonesa que realitzant un selfie a la part alta d’un penya-segat portuguès, va acabar caient des de 80 metres d’altura, deixant als seus dos fills de 5 i 6 anys orfes mentre aquests últims observaven la macabra imatge.

Aquest fet que pot analitzar com aïllat, entronca perfectament amb l’última moda sorgida a les xarxes socials i que rep el nom de “Rooting”. Joves d’entre vint i trenta anys, per tenir repercussió a la xarxa, escalen tot tipus d’edificis amb l’únic propòsit de realitzar una foto a la part alta dels edificis. Sense cap tipus de subjecció aquests joves, majoritàriament russos, escalen alçades tan considerables com els 650 metres d’una grua metàl·lica situada en una torre de Xangai.

Podem treure conclusions d’aquestes dues històries. La veritat és que de moment cal mantenir-caut, però, sembla que cada vegada és més freqüent realitzar tot tipus d’abusos que comporten gran perill només pel fet d’aparèixer a internet. Molts afirmaran que això abans també passava. És obvi que la humanitat en els seus vicis no és més intel·ligent avui, de totes maneres sembla que la difusió que permet la xarxa fa que el més insensat sigui el que més fòrum té.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada