russos-2A banda de l’interès d’empresaris provinents de Rússia, els darrers anys s’ha produït un augment del nombre de residents. Actualment, en són uns 400, més d’un 30% que ara fa un any i mig. El creixement de residents s’ha traduït en un increment de negocis russos. Des d’una botiga especialitzada en productes d’aquest país fins a un restaurant rus.

El nombre de residents russos se situa en els 400, un centenar més que ara fa un any i mig. 220 són passius i al voltant d´un centenar tenen el permís de residència i treball.

El nombre de residents ha augmentat els últims anys, de la mateixa manera que el de negocis regentats per russos o relacionats amb aquest país. Per exemple, aquest restaurant rus que va néixer fruit d´una il·lusió, però també arran de l´augment del turisme i el nombre de residents.

A banda de donar a conèixer la cuina russa al país, el restaurant pretén ser un atractiu més per als turistes que visiten el país.

El Consolat Honorari de Rússia calcula que cada any el país rep uns 50.000 turistes russos. Segons Andorra Turisme, els que van venir a través d´operadors turístics van augmentar un 15% aquest hivern. Ara bé, la temporada d’estiu ha començat amb dades negatives a causa de la devaluació del ruble i el conflicte entre Rússia i Ucraïna.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada