El salari mitjà al setembre era de 1.977 euros, xifra que representa un lleuger increment d’una mica més d´un 1% respecte del mateix mes de l’any passat. Com és habitual el sector amb la retribució mitjana més elevada és el financer, amb 4.230 euros mensuals, tot i que ha baixat respecte de l´any passat.

Els sous mitjans declarats a la CASS han experimentat un augment respecte de l´any passat i freguen els 2.000 euros mensuals. L´increment ha estat d´un 1,4%. Els sectors empresarials on el salari mitjà ha estat més baix són el de llars que ocupen personal domèstic, després l´agricultura i ramaderia i l´hoteleria.

En canvi, l´activitat econòmica on es guanya, de mitjana, més diners és el sector financer, on el sou mitjà és de 4.230 euros mensuals, que ha davallat un 2,6% en un any. Segueixen els sectors de la producció i distribució d´energia elèctrica, gas i aigua i un altre que ocupa més treballadors: l´administració pública. Els empleats de l´estat i la Seguretat Social guanyen de mitjana una mica menys de 2.300 euros mensuals i han vist augmentats els ingressos en més d´un 2%.

12 comentaris

  1. En Noviembre a trabalhar tot el mes menos els diumenges cobre menos de 900€ neto. Mas 650€ de mi señora jubilada no llega a 1977€ . Se quieren que me llamen i les enseño los ingresos del banco. No los ago yo son ellos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada