Per  al pròxim curs 2017-2018 hi ha matriculats un total de 84 nens i nenes de 0 a 3 tres anys a la llar municipal d’infants ‘Els Minairons’ de la Seu d’Urgell. Aquesta xifra d’alumnes matriculats fa que es passi de tenir cinc aules obertes l’any passat a tenir-ne 7 de cara al curs vinent. Aquest nou curs comptarà per primera vegada amb 2 aules de P0.

Respecte a aquest significatiu augment de matrícules, la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Sílvia Iscla, manifesta que “és una molt bona notícia que puguem obrir totes les aules del centre perquè vol dir que la feina s’està fent bé, amb un bon projecte educatiu, un equip de professionals i educadores molt involucrat i que les mesures que hem anat implementant per tal de recuperar matrícula també han estat efectives”.  Iscla afegeix que “seguirem treballant per l’educació dels infants de 0 a 3 anys de la ciutat i anirem introduint propostes de millora”.

Les xifres

Concretament, per al pròxim curs 2017-2018 hi ha un total de 15 infants inscrits a P0, i en resta una plaça vacant; hi ha 34 infants inscrits a P1, amb cinc places vacants; i hi ha 35 infants inscrits a P2, amb quatre places vacants.

Val a dir també que l’augment del nombre de nens i nenes matriculats comportarà l’ampliació de l’equip educatiu i que suposarà una major aportació econòmica per part de l’Ajuntament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada