Les  piscines i zones de relax tanquen al públic entre dissabte 17 de desembre i diumenge 8 de gener. Els 3.880 usuaris dels Serradells podran fer ús durant aquest període de la resta de piscines comunals obertes al país.

Aquesta aturada tècnica anual és la primera des que al març es va reobrir la zona de piscines que havia estat sotmesa a una remodelació important els nou mesos anteriors. Els treballs de reforma estructural, que van tenir un cost aproximat d’1,5 milions d’euros, van consistir en la substitució integral de la coberta de la piscina adequant-la als estàndards d’aïllament energètic.

La piscina olímpica del Centre Esportiu dels Serradells, a banda dels prop de 3.900 abonats, s’utilitza per la majoria dels escolars d’Andorra la Vella per fer les classes de natació. Per això, s’ha cregut convenient realitzar aquesta parada tècnica en èpoques nadalenques, coincidint amb les vacances escolars i amb una menor freqüentació d’usuaris a les piscines. El dilluns 9 de gener es reobriran al públic les zones de piscines i de relax i s’adaptaran els horaris a les necessitats dels usuaris.

Entre setmana, de dilluns a divendres, les piscines obriran i tancaran mitja hora abans. El nou horari serà de 6.30 a les 21.30 h (mentre que fins ara era de 7 a 22 h). Els caps de setmana es mantindran els mateixos horaris a les piscines: dissabtes, de 10 a 21h, i diumenges de 10 a 14.30h.

2 comentaris

  1. Estaria molt bé que el gimnàs també obrís a aquesta hora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada