El Comú de la parròquia d’Andorra la Vella informa que el proper diumenge, 8 de setembre, s’inicia l’aturada tècnica anyal del Centre Esportiu dels Serradells, que s’estendrà fins al diumenge 15. Entre aquestes dues dates, durant 8 dies, la infraestructura esportiva romandrà totalment tancada.

L’Equip de Manteniment comunal hi efectuarà diversos treballs de refecció com ara la substitució de rajoles a l’interior i exterior de la piscina i tasques de renovació de pintura en diferents dependències. Es buidaran i es reompliran els vasos de les piscines, es procedirà a la neteja i sanejament del conjunt i s’hi executarà algunes verificacions tècniques.

A partir del dilluns 16, el Centre Esportiu ja estarà totalment obert, a excepció de les piscines interiors i de les Zones de Relax.

Refecció i renovacions al Gimnàs, Saunes i Zona de Relax

Enguany, se substituiran totes les màquines de força del gimnàs, es renova la totalitat de les saunes i es refan els falsos sostres de la zona de relax i de l’espai de dutxes col•lectives. A l’aparcament s’hi tractarà una zona de 400 metres quadrats, refent-hi l’anivellament i aplicant-hi una nova pavimentació.

El Centre Esportiu dels Serradells serà reobert en la seva totalitat a partir del diumenge 29 de setembre.

(Foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada