Atropellament a Escaldes i dos accidents amb ferits a Encamp i Canillo

Entre ahir a la tarda i aquesta matinada s’han produït tres accidents de circulació amb intervenció policial: un atropellament a Escaldes, un accidet d’un turisme a Encamp i un altre d’una motocicleta a Canillo amb el resultat d’un ferit en cadascun d’ells.

En el primer cas l’avís al Cos de Policia es va rebre a les les 19:14, i va ser a l’Avinguda del Pessebre, enfront el número 87, a Escaldes-Engordany.

En l’acciden,t el conductor del turisme Fiat Stylo 1.9 TTD, matrícula d’Andorra, no observa la presència d’un vianant i el colpeja.

El vianant, andorrà de 39 anys, resulta ferit.

En el segon cas l’alerta va ser a les 22:39 hores a la Carretera general 2, punt quilomètric 5,820, a Encamp.

Es va tractar d’un accident amb un sol turisme implicat marca BMW 320 TD, també de matrícula andorrana, on  la conductora del turisme perd el control i xoca contra un fanal.

A conseqüència de l’incident, la conductora -resident portuguesa de 20 anys-, resulta ferida.

Finalment, a les 04:17 hores i a la Carretera general 2, punt quilomètric 14,600, a Canillo, hi ha hagut un accident amb un sol vehicle implicat, una motocicleta Honda CBR 600, també d’Andorra. El motorista i per causes a determinar, perd el control de la motocicleta i cau a terra.

A conseqüència de l’incident, el motorista – de nacionalitat argentina, no resident al país i de 38 anys -, resulta ferit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.