Atorgats els premis del XVI concurs d’embelliment floral d’Encamp i el Pas de la Casa

Els premiats del XVI concurs d’embelliment floral d’Encamp i el Pas de la Casa
Autoritats i concursants en la foto de família (Comú d’Encamp)

El comú d’Encamp ha atorgat avui dimarts els premis de la XVI edició del concurs d’embelliment floral de la parròquia que ha comptat amb cinquanta-tres participants i quatre premis fora de concurs, batent de nou el rècord de les edicions anteriors i atorgant un total de 4.325 euros en premis per a fomentar l’embelliment floral per part de la ciutadania.

La cònsol major d’Encamp, Laura Mas, i el conseller d’Higiene, Medi ambient i Agricultura, Andreu Riba, acompanyats dels consellers comunals, Xavier Fernàndez i Esther Vidal, han entregat els premis als 22 guanyadors que han participat al concurs i també a 4 propietaris premiats fora de concurs. Les categories d’apartaments i pisos i la de xalets i edificis s’han ampliat amb accèssits per la qualitat de les composicions presentades.

La cònsol major ha felicitat a tots els participats i els ha agraït la seva contribució “a ser una vila florida premiada i amb un reconeixement internacional pel treball en l’espai verd urbà”. La cònsol ha destacat la participació ciutadana, com per exemple el concurs d’aquest dimarts, “per a aconseguir un entorn més cuidat”.

La cònsol major ha aprofitat l’acte per a agrair també a tot l’equip de parcs i jardins del comú d’Encamp la seva tasca “el premi com a vila florida amb quatre flors d’honor és un mèrit col·lectiu, però principalment del servei de parcs i jardins i de la ciutadania i accions com aquesta en són un bon exemple”

El conseller Andreu Riba ha destacat que el concurs afegirà algunes novetats de cara a la propera edició i ha explicat que “les flors que avui us regalem, uns pensaments taronges i liles permetran que mols balcons estiguin en concordança amb l’estil de flor que el comú col·locarà a la via pública els propers mesos”

Els premiats en les diverses categories ja es poden consultar a la web del Comú d’Encamp.

TOTES LES NOTÍCIES