Esllavissada a l’altura del Punt de Trobada

Una esllavissada a la CG-1, a la zona d’obres situada davant del centre comercial Punt de Trobada, a la borda Sabaté de Sant Julià de Lòria, ha obligat a tallar els dos sentits del trànsit a primera hora d’aquest dissabte.

Els fets han passat poc després de les sis del matí, i un policia que baixava a la frontera ha alertat de la situació. Han estat desallotjats els treballadors que hi havia en aquell moment al centre comercial en uns moments de tensió. L’esllavissada s’hauria produït a causa de les pluges que han afectat les darrers hores la zona.

Pel que sembla es tractaria tan sols de danys materials (tot i que no es pot descartar algun ferit encara) ja que a aquelles hores encara no havia començat l’operació entrada del dissabte, en el que s’esperava que passessin nombrosos vehicles per aquella zona, i el gruix de treballadors de l’establiment comercial encara no havia arribat a la feina.

De moment, l’accés a Catalunya ha quedat interromput mentre les forces i cossos de seguretat i protecció civil treballen a la zona. No hi ha hagut ferits. Encara es desconeix quant de temps romandrà tallat l’eix viari.

Podeu consultar també les notícies:
L’esllavissada de la Borda Sabaté encara està activa

Primeres imatges de l’esllavissada a la Borda Sabaté